diumenge, 5 d’octubre del 2008

Fantasmes en el nostre Ajuntament.

No, no és que deambulin ànimes en pena (o potser si) per la Casa Consistorial, però si deambulen alguns que prometen l'impossible, coneguts popularment com FANTASMES. El nostre famós "alcalde", el que apareix freqüentment en l'apartat de temes judicials dels diaris, al qual el fiscal li sol·licita 6.000 euros de multa per un delicte imprudent de falsedat en document oficial i suspensió per a càrrec públic per un període de nou mesos, publicita en el seu diari propagandístic (24.000 € anuals) que la escoleta es farà encara que sigui sense ajudes oficials.. FANTASMADAS. Es incapaç econòmicament de realitzar un manteniment adequat de les instal·lacions municipals (Parcs, poliesportiu, escola, carrers,…), i vol executar una inversió en obra nova de més de 600.000 €. FANTASMADES. Amb la inexistent possibilitat de nous crèdits bancaris, a l'ostentar ja el màxim nivell de endeutament permès pel C.I.M., un deute total de gairebé 3 milions d'euros, efectiu disponible en caixa inexistent, podem creure'ns les seves paraules? Són sol FANTASMADES.

La proposta que presentà el Partit Popular en el Ple de dia 3 d'octubre de 2007, sol·licitant una subvenció per a la Escoleta Municipal, era sol una altra FANTASMADA, i per això mos varem abstenir. Sol·licitaven a la Conselleria d’Educació i Cultura una ajuda econòmica per poder continuar (o ha estat començat mai? ) amb l’execució del projecte d’una guardaria infantil de 0-3 anys. Això demostra la inutilitat o la mala fe de l'equip de Govern, i no se que és pitjor. Inutilitat, perquè no saben que la Conselleria de Cultura no té cap competència en la construcció d'escoles per a 0-3 anys, o mala fe, per que sabent-ho sol la van presentar per enganyar als pares.

La que presentarem nosaltres, el PSIB-PSOE, si que té viabilitat i és una solució real. Una proposta que no van acceptar i que possibilitava la construcció de la escoleta l'any que ve. Una iniciativa positiva per al poble, no sol fum i fantasmades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada