dimecres, 10 de juny del 2009

El control del Sintrom es farà a Montuïri

La nostra agrupació es va assabentar que un grup de persones afectades per la problemàtica del control del sintron, procedia a la recollida de firmes perquè l'analítica del mateix es pogués realitzar en el centre sanitari de Montuïri.

En aquests moments, per realitzar-lo, s'han de desplaçar a Manacor, Vilafranca o Porreres, amb les molèsties que això comporta per a ells i pels seus familiars que han d'acompanyar-los.

Després d'un primer contacte amb els mateixos, en el qual se'ns va sol·licitar la nostra col·laboració i recolzar la seva demanda, ens vam posar en contacte amb el Gabinet del Conseller de Sanitat i Consum. Explicàrem el problema i la nostra decisió de sumar-nos a la seva reivindicació. Concertàrem una reunió amb el responsable d'Atenció Primària encarregat d’aquest tema. Vam mantenir diverses converses amb ells, i se'ns va convocar a una reunió el passat dimecres (dia 10) a la seu de la Conselleria amb el Dr. Juan Pou.

Acudírem a la mateixa acompanyats d'alguns dels qui portaven la iniciativa de la recollida de firmes, i una carta de suport de l'Ajuntament. La reunió va transcórrer en un ambient molt fluid i el Sr. Pou ens va garantir que les proves de sintron es podran realitzar en el nostre centre de salut a partir de mitjan setembre pròxim, una vegada s'hagi procedit a la formació del personal i a la connexió informàtica dels equips.

Per això podem afirmar que gràcies a l’empenta d’aquest col·lectiu d’afectats i a la gestió de la nostra agrupació s'ha solucionat molt ràpidament aquesta demanda d’un nombrós grup de gent de Montuïri.

Iniciatives de participació ciutadana com aquesta ens han de servir per esperonar per tal d’aconseguir un Montuïri amb major participació, sensibilitat social i de recolzament a tots els ciutadans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada