diumenge, 27 de març del 2011

PRESENTACIÓ CANDIDATURA


El nostre candidat a la batlia de Montuïri, Guillem Mas, ha manifestat durant l’acte de presentació de la candidatura Socialista que “cal donar un nou impuls per a que Montuïri torni a recuperar l’esperit cultural, social i econòmic que tenia i que ha perdut després dels anys de govern del PP”.

Mas ha destacat el treball i compromís que els Socialistes han fet durant aquest mandat, malgrat estar a l’oposició, per fer realitat inversions en equipaments i infraestructures en favor del municipi. En aquest sentit, Mas ha recordat que projectes com la nova escoleta de 0-3 anys ha estat possible gràcies a la iniciativa que va presentar el grup Socialista i que ha suposat un benefici per a totes les persones de Montuïri.

Ha estat precisament davant aquest nou equipament educatiu on va ser presentada la candidatura socialista a Montuïri i que va comptar amb l’assistència de la secretària general dels Socialistes de Mallorca i presidenta del Consell, Francina Armengol.

Durant la seva intervenció, Armengol ha destacat l’esforç en inversions en educació, salut i polítiques socials que han fet les institucions governades pels Socialistes aquests darrers quatre anys. Armengol ha recordat que aquest canvi iniciat a Mallorca només es podrà consolidar si els Socialistes continuen governant a les institucions.

Els membres de la candidatura son : Guillem Mas, Margalida Munar, Martí Ferrer, Coloma Miralles, Toni Ribas, Catalina Pizà, Atanasio Fernández, Francisca Maria Miralles, Jaume Mayol, Caterina Trobat i Joana Rigo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada