diumenge, 15 de juny del 2008

PREUS ESCOLA D'ESTIU


En referència a la problemàtica suscitada entorn de l'escola d'estiu, ens ratifiquem completament en la informació que apareix en la nostra pàgina web. Els Ajuntaments que si han sol·licitat les subvencions poden establir unes quotes molt inferiors sense que suposi cap desemborsament per a les seves arques. En el cas d'Algaida, la quota és de 51,50 € mensuals, un 57% menys que Montuïri.
A una escola d'estiu, per desenvolupar perfectament les activitats, la ràtio òptim monitor/alumnes és en Infantil d'1 a 10, i en primària d'1 a 15. Tenint en compte que el cost salarial total d'un monitor és de 1500 €/mes, el cost per alumne podria ser com a mínim 100 € menor per nin, si l'Ajuntament s'hagués acollit a les subvencions atorgades per la Conselleria de Treball. El que denunciam és la ineptitud de l'equip de (des)Govern del P.P., que desaprofita aquestes oportunitats per estalviar diners als contribuents de Montuïri. Perquè al final, els doblers que ha d'aportar l'Ajuntament, son EL NOSTRES DOBLERS , són ELS NOSTRES IMPOSTOS.

El nostre deure, des de l'oposició, és denunciar sempre els errors de l'equip de Govern, encara que això els incomodi. Per a nosaltres no és crear alarmisme, és sol donar a conèixer la veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada