dijous, 7 d’agost del 2008

PLE ORDINARI 6 AGOST 2008


Al darrer plenari municipal convocat pel 6 d’agost passat l’equip de govern del Partit Popular presentà vuit propostes com podeu comprovar a l’escrit adjunt . A més el grup municipal del PSM introduir dues mocions per via normal i una d’urgència el dia del plenari.

Pel que fa a la nostra postura respecte a les proposicions del PP fou favorable en quasi bé totes excepte amb les que feien referència a la contractació de la remodelació de la Plaça des Dau (punt 2) i a la convocatòria de la plaça d’administratiu (punt 9).

Respecte a la primera el nostre grup municipal objectà que no trobava coherent la dotació d’aparcaments a la zona on amb més facilitat es poden aparcar els vehicles en el nostre poble. Ens abstinguérem quan es passà a votació.

Sobre el punt 9, la convocatòria d’una plaça fixa d’Administratiu adscrit al servei de recaptació municipal (sic), tan sols podem definir a les bases que se’ns presentaren com a un bunyol. El temari específic (mesclat amb els temes de caire general) eren els adients a la plaça, però és al concurs de mèrits on discrepàrem.

No es valorava cap titulació relacionada amb la plaça (econòmiques, empresarials, etc.) i si titulacions que no tenien res a veure amb la feina d’un recaptador. Ens sembla una manca de respecte a les montuïreres i montuïrers que puguin tenir aquests estudis i que feina els hi ha costat arribar a posseir la titulació que no se’ls hi valori. El nostre vot, com podeu suposar va ser contrari a les bases d’oferta pública presentades. Tant l’equip de govern del Partit Popular com el grup municipal del PSM votaren a favor, encara que aquests darrers després canviaren el seu sentit del vot cap a l’abstenció.

Respecte a les mocions introduïdes pel grup municipal del PSM el nostre vot fou favorable.

A l’apartat de precs i preguntes sol·licitàrem la col·locació de bandes rugoses al creuer del carrer Constitució i Pujol (s’Hostal) per mirar de returar l’excessiva velocitat dels vehicles que circul·len per aquest indret.

Ens queixàrem de l’estat llastimós de l’asfalt al carrer de sa Corona i demanàrem que el Punt Verd es mantingués obert els horabaixes i que s’instal·lassin plafons indicatius de la localització del Punt Verd i del seu horari als “abocadors” del camí de s’Amarador i des pont des Tamarell.

Si algú necessita ampliar la informació que vos hem donada ens ho pot demanar tant personalment com per correu electrònic


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada